UNDERHOLDNING FOR VOKSNE

Fredag klokken 16 åbner byfesten, og herefter går det løs med musik, gøgl, helikopterture med mere til søndag klokken 17. Klokken 18 begynder den musikalske underholdning. STOP1HALV, THE POWLS, Ruth To Hell, Maria And The Pervs og Hvide Løgne spiller i løbet af weekenden. Så jo, der bliver gang i den! Hele programmet kan læses nedenfor. Vil du vide mere om programmet i detaljer, så følg linket, hvor du kan se beskrivelse af programmet.

Lørdag klokken 9 er der gratis morgenbord i madteltet og med underholdning af FDF Brass Band. Knud Rasmussen åbner officielt byfesten klokken 10. Som noget nyt har man i år udvidet festpladsen ved at inddrage området omkring Kedel Sø, hvor der vil være mulighed for at sejle i kano. Spejdernes lejr er flyttet ned til søen for at skabe den rette stemning. Klokken 12 kan man traditionen tro nyde SuperBrugsens gratis sildebord med underholdning af Brødeskovkoret.

Valgdebat efter silden
Endnu en nyhed er affødt af det kommende kommunalvalg, hvor byfesten inviterer til den første politiske debat i kommunen i år, og det vil foregå i det lille musiktelt i bunden af kræmmerområdet. Næsten alle partier er repræsenteret på debatmødet, hvor Lars Juel Sørensen fra Barresøgård med hård men retfærdig hånd vil styre taletiden. De fleste partier har desuden en stand på kræmmerområdet, så der bliver en stemning som en mellemting mellem grundlovsdag og 1. maj.

Efter den politiske debat begynder lørdagens musikalske underholdning på Back Stage, og klokken 14.45 skal man igen i år have kåret årets Lyngeborger. Der plejer at være stor spænding og mange gætterier om, hvem Nordea vil hædre. Festen fortsætter med underholdning for både børn og voksne, og lørdag aftens fest og dans bliver som nævnt med Håndlangerne.

Løbetur og gospel
Søndag klokken 9 er der igen gratis morgenbord i madteltet. Herefter skal der varmes op til Handelsbankløbet der har en kort rute på 2,5 km og en lidt længer rute på 5 km rundt i Lynge. Klokken 12 finder en anden af byfestens traditioner sted, nemlig gospelgudstjenesten med det store kor fra Farum. Sidste programpunkt er klokken 16.30, hvor der bliver trukket lod i byfestens store lotteri, blandt andet om en kroweekend.

MAD- OG DRIKKEBODER

Nyd en pause ved en af vores mad- og drikkeboder, der byder på flere forskellige fristelser. Her kan I styrke jer og fortælle om gode køb, inden I går ud og gør nye fund.

BETALING
Vi anbefaler vores gæster, at hæve penge inden ankomst til pladsen, da ikke alle tager Dankort.
Det er muligt at betale med MobilePay på udvalgte stande. Du kan ikke hæve kontanter på pladsen.

GENEREL INFORMATION

GRØN BYFEST OG KRÆMMERMARKED
Lynge Byfest og Kræmmermarked gør noget for miljøet – vi har en grøn politik. Vi opfordrer derfor alle kræmmere, at være en del af det sunde miljø. Derfor skal affaldet afleveres i de opstillede containere på pladsen og ikke stilles, smides eller efterlades. Der kan altid hentes affaldssække i informationen, i det omfang, der er brug for.

BADEMULIGHED
Det vil, for de af vores overnattende kræmmere, være muligt for betaling kr. 15,-, at få sig et bad. Badet kan tages i Lyngehallen. Adressen er, Idrætsvej 14, 3540 Lynge. Der vil være åbent kl. 08:30 – 10:00 lørdag og søndag.

GALLERI

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privatlivspolitik.
I Accept