ÅBNINGSTIDER

Vi byder jer alle velkommen til tre dage med masser af underholdning for hele familien!

FESTPLADS
Fredag d. 21 August
16:00-24:00

Lørdag d. 22 August
10:00-24:00

Søndag d. 23 August
10:00-16:00

KRÆMMERMARKED
Fredag d. 21 August
16:00-19:00

Lørdag d. 22 August
10:00-18:00

Søndag d. 23 August
10:00-16:00

FIND VEJ

Lynge Byfest og kræmmermarked afholdes på arealet mellem Slangerupvej og Uggeløse Bygade.

PARKERING
Der opkræves ikke parkeringsafgift, for at parkere på det dertil indrettet parkeringsareal tilknyttet markedet. Der er markeret anvisning med skiltning ved ankomst. Når du ankommer til Lynge Byfest og Kræmmermarked, bedes du overholde vores anvisninger om parkering.

Det er strengt forbudt at parkere på vejene omkring markedet, eller på arealer der er afmærket med forbud. Det er til gene for områdets beboere og mulige udrykningskøretøjer.

MED BUS TIL LYNGE BYFEST OG KRÆMMERMARKED
Buslinje 336 og 338 kører begge til Lynge. Find stoppesteder og køreplan på www.rejseplanen.dk

Download oversigtskort her.

GENEREL INFORMATION

Få at alle gæster får en god oplevelse på Lynge Byfest og kræmmermarked har vi her samlet en række informationer som kan være nyttige.

BETALING
Vi anbefaler vores gæster, at hæve penge inden ankomst til pladsen, da ikke alle stande tager Dankort. Det er muligt at betale med MobilePay på udvalgte stande.
Du kan ikke hæve kontanter på pladsen.

ENTRÉ
Det er gratis at deltage på Lynge Byfest og Kræmmermarked.

HUNDE
Må medbringes, men føres i snor.

CAMPING OG TELT
Det er muligt at medbringe sin campingvogn eller telt. Det er dog vigtigt at booke modulstørrelsen efter det. Vi gør opmærksom på, at vis det viser sig, du har større vogn el. lign. når du ankommer i forhold de bestilte moduler, vil det betyde vi ikke kan anvise dig den plads du har reserveret. Vi bliver derfor nødsaget til at flytte dig til en anden ledig plads, hvis det er muligt. Vi kan ikke flytte andre lejere, der overholder de angivende retningslinjer på målene, på det lejede areal fra deres plads, grundet dette.