Velkommen til Lynge Byfest

Kære alle sponsorer, kræmmere og gæster. 
 Så er Lynge Byfest 2018 slut, og vi takker endnu en gang alle for deltagelsen og opbakningen fra alle sponsorer, kræmmere og gæster, der især lørdag aften trods vejret, valgte at besøge os.Vi valgte at fortsætte festen, selv da det sortest ud. Det kunne kun gennemføres med jer som deltagere. Tusinde tak.
Vi ses d. 23. - 25. august 2019 til et brag af en byfest og kræmmermarked, året hvor Lynge Byfest fejre 20 års jubilæum med det nuværende design og udtryk.
Trækningsliste Lynge Byfest lotteri 2018
 
Vinderne i vores store lotteri om præmierne på et weekendophold, Lynge Erhvervforenings gavekort og Lynge Kro gavekort, er trukket på følgende numre.
1. Præmie trukket på lod nr. 894
2 x 2. Præmie er trukket på nr. 238 og 1193
3 x 3. Præmie er trukket på nr. 851, 684 og 734
Præmier skal være afhentet senest 4 uger efter trækning, og de kan afhentes fra mandag d. 27. august, i Handelsbanken Lynge afdeling, Hillerødvej 34, 3540 Lynge
Stadepladser
Online stadeplads reservation/booking for 2018 er nu lukket for booking. Der kan ringes til os og evt. booke plads, på telefon 22 17 75 22 mellem kl. 10:00 og kl. 15:00 Gå til booking og pladsoversigt.
Program 2018
Program 2018 er nu helt på plads, klik på link og se. Program 2018  

Handelsbankløbet 2018 - Lynge.

I forbindelse med Lynge Byfest & Kræmmermarked, afholder Lynge-Uggeløse IF, i samarbejde med Handelsbanken i Lynge, det traditionsrige årlige gadeløb, se mere via link, om ruter og tilmelding.  Handelsbankløbet

Spørgsmål
Har du spørgsmål, så send os en mail på info@lyngebyfest.dk
Stort tak
Vi skal i Lynge Byfest ikke undlade, igen i år, med stor tak og glæde, at gøre opmærksom på vores sponsorer i Lynge Erhvervsforening, der er meget generøse. Der er blevet noget at arbejde med og præsentere.

Vi skal også takke folkekirken, og især Lynge-Uggeløse sogn og menighedsråd. Der sammen med sognepræst Martin Corfix, er arrangør af søndagens gospelgudstjeneste.


Tivoliet, der er med til at gøre en forskel på Lynge Byfest.
Patina, ældre... tjae... måske, men ved du hvad?... det er et markedstivoli, det har sjæl, det har stemning, er hyggeligt og så skal det kunne skilles og flyttes, så kom og hyg dig.
 

FindosFacebook