Kan vi starte en fællessang og skabe en stemning ud over det normale siger Jørgen Johansen og svare; Ja, det gør vi fredag den 25 august kl. 21.00 når vi synger med på ’’der er noget galt i Danmark’’ og alle de andre hits John Mogensen skrev.

John Mogensen Tribute er en respektfuld hyldest til vores savnede folkekunstner John Mogensen. Forsanger, Brian Arnold og det særdeles kompetente orkester, underholder med alle de gode hits fra John Mogensens bagkatalog. Vi hylder musikken og ønsker, sammen med publikum, at skabe en festlig stemning med en ordentlig gang “Fut i Fejemøjet” Derfor tør vi godt love en fest, når vi sammen og på den mest respektfulde måde, hylder John Mogensen for hans fremragende musik og historie.”

Orkestret John Mogensen Tribute er nogle gæve og erfarne musikere, hvor musik har fyldt deres liv i mere end de sidste 30 år. Den ægte vare er her ikke længere, men det er John Mogensen Tribute ! Brian Arnold er tidligere kendt fra Danmarks John, og har med dette orkester hævet overlæggeren endnu højere.