Lynge Byfest Markedsplads


Her ses Lynge Byfest markedsplads som den ser ud med kræmmere.
Vi har ændret lidt på placeringen af stande i 2018, da vi gerne ville have en bedre sammenhæng mellem alle dele af markedet. Standende er således rykket tættere på Tivoli og selve markedspladsen, og er samtidigt blevet vinklet mod højre med vejforløbet, så billedet giver ikke et helt retvisende billede af de faktiske forhold. Dette kan ses ud fra skitse på bookingsiden.

Vi skal stadig gøre opmærksom på, at sektion 6 & 7 som udgangspunkt, ikke kan reserveres til at starte med. De 2 sektioner nederst mod syd, benyttes kun ved behov. 

 
 
Ny placering af stadepladserne.
 
Alle moduler vil være 7m i dybde.
 
Vi har besluttet fremover kun at tilbyde standpladser i moduler efter følgende regler.
 
Alm. moduler/stande blå
Moduler a' 3 x 7 meter = 21 m2, (3 meter i bredde og 7 meter i dybde).
 
Prisen er kr. 350,00 pr. modul og er alle med strøm.
 
Man booker stand ved at vælge det antal moduler der er nøvendig til den plads der er behov for, telt, campingvogn incl.træk, pavillon, bord eller lign. En stand/modul af gangen, da det er ikke muligt at booke flere på én gang.
 
Eksempel: Behov 6 meter i bredde = 2 moduler a' kr. 350,00 = 1 stand.
 
Det indskærpes med de nye tiltag, at det ikke accepteres, - og vi kan ikke hjælpe, der bookes for lidt plads til de faktiske mål på det udstyr der skal være på standen, hvis det overskrider målene på modulerne/standen.
Dette tiltag er også grundet de skærpede krav og påbud fra brandmyndighederne, der betyder vi skal overholde de lovpligtige afstande til nabolejer.
 
Vigtigt!
Vi gør opmærksom på, at viser det sig, du har større vogn el. lign. når du ankommer i forhold de bestilte moduler. Vil det betyde vi ikke kan anvise dig den plads du har reserveret, men må flytte dig til en anden ledig plads, hvis det er muligt. Vi kan ikke flytte andre lejere, der overholder de angivende retningslinjer på målene, på det lejede areal fra deres plads grundet dette.
 
Så husk! tag nøjagtig og total mål af dit evt. telt, campingvogn eller andet udstyr, og reserver/book moduler efter det.