Programmet 2018

For programmet 2018, udover hovedprogrammet, kan vi yderligere nævne følgende bands, kunstnere og underholdning.
 
Allerød Musikskole, der med nogle af skolens talenter kommer og underholder. Det sker med Allerød musikskoles band ”Taking back monday” er et godt samspillet band der underholder med numre af bl.a. Stevie Wonder, Michael Jackson, og Tøsedrengene.

Bandet består af Frederikke Haaber Løje Nielsen på sang, Lucas Emil Rønde Knudsen på trommer, Jakob Danh Andersen på bas, Tobias Wedell Van Der Leeden på guitar, og Jules Worm Igwebuike på keyboards.

Klub Vest, Vil også komme og give deres bud på musikalsk underholdning, og de formulere det selv således..."Få et indblik i det sprudlende musikmiljø i Klub Allerød, når klubbens bands og solister giver den gas på scenen. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve morgendagens stjerner!”
 
Lynge børnekor. Lynge Byfest kan også præsentere det sidste nye i Lynge, nemlig , et nylig oprettet kor til udvikling af talenter.

Vi skal ikke undlade at gøre opmærksom på, at der kommer til at være mange gode og sjove oplevelser til Lynge Byfest. Man kan komme til det store sildebord som Super Brugsen i Lynge levere, og ovenikøbet gratis. Der vil være traktorringridning og tovtrækning, mellem Allerød politikere, Lynge Erhvervsforening samt Lyngeborgerer. Der vil være spændende politisk folkemøde. LUI håndbold og Volleyball kommer og laver opvisning og det bliver muligt at komme til at deltage. Der vil være Petanque med mulighed for at spille med. Vi vil også gerne gøre opmærksom på den store gospelgudstjeneste, som Martin Corfix og Linda Andrews med gospelkor afholder søndag d. 26. august.