Lynge Byfest er stolt af at præsentere en af de mest lovende lokale talenter, Christian Frigaard, som vil optræde fredag den 23. august 2024. Den unge indie-pop-artist fra Allerød har allerede markeret sig som en stærk stemme i den danske musikscene, og vi glæder os til at byde ham velkommen på vores scene.

Christian Frigaard er en 20-årig dansksproget indie-pop-artist, der med sin personlige musik står bag lyden af den upolerede ungdom. Hans selvskrevne numre er taget ud fra egne oplevelser og udfordringer, som han hudløst ærligt åbner op omkring. Den unge singer-songwriter har en autentisk lyd og et nærværende tekstunivers, der ringer genklang i ørerne på en generation, som længes efter ærlige fortællinger. Med andre ord er han den nye alternative pop-stjerne, du ikke vil gå glip af!

Christian Frigaard begyndte sin professionelle karriere med at lægge cover-videoer op på sine sociale medier. Disse videoer mødte stor medvind, bl.a. med reaktioner fra Hjalmer og Mads Christian. Alt imens projektet gik fremad, skrev han også sine egne sange, som endte med at blive en del af kataloget for det pop/rock-band, han stiftede i 2021, nemlig OVERKANT, som opnåede over 20.000 streams på Spotify samt flere koncerter rundt i hele landet.

I slutningen af 2023 gik den unge forsanger solo for at udleve sit kunstneriske potentiale og finde sin helt egen lyd. Allerede få måneder efter splittelsen, stod han med 3 singler i eget navn samt flere hundrede månedlige lyttere. “Med Mig Til København”, “Sommerhus” og “Når Jeg Drikker” skildrer nogle af hans personlige oplevelser og giver et uforfalsket indblik i de op- og nedture, der følger med for en ung mand fra Nordsjælland. Til flere af sangene blev der også udgivet musikvideoer, som indkasserede flere tusinde visninger.

Christian Frigaard har altså i den grad sparket sin musikalske rejse i gang og er nu klar til at dele sine ærlige fortællinger med resten af Danmark. Vi ser frem til en fantastisk koncertoplevelse og inviterer alle til at komme og opleve denne talentfulde kunstner live på Lynge Byfest.

**Detaljer:**
– **Dato:** Fredag den 23. august 2024
– **Tid:** 16.15 (efter åbning af borgmester Karsten Längerich)
– **Sted:** Lynge Byfest, Lynge

For mere information, kontakt:
Lynge Byfest
E-mail: info@lyngebyfest.dk

Vi glæder os til at se jer til en uforglemmelig eftermiddag med Christian Frigaard!

**Lynge Byfest** er en årlig begivenhed, der samler lokalsamfundet til en fest fyldt med musik, aktiviteter og hyggelige stunder. Følg os på vores sociale medier og hjemmeside for opdateringer og flere detaljer om årets program.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privatlivspolitik.
I Accept