HVIDE LØGNE – nej, det er ikke løgn, de er faktisk et rigtig dygtigt koncept band, der spiller den kendte rockmusik fra 80’erne og 90’erne, som I elsker.

Hvide Løgne har spillet langt over 700 koncerter i landet og spillet alt fra festivaler, byfester, haller, firmarrangementer og på danske spillesteder..

Det er respekten for den musikalske æra kombineret med talentfulde kunstnere, der har evnerne og kreativiteten til at gøre de klassikere til deres egne – ofte med en eksplosiv solo til følge. Der bliver spillet klassikere fra bl.a. Anne Linnet Band, Ray dee ohh, Rugsted/Kreutzfeldt, Gnags, News, Halberg/Larsen, Dodo and the Dodos, Rocazino m.fl.

De skaber glæde og feststemning, når de er ude og spille i klubber, til byfester, festivaler osv. Gang på gang, har Hvide Løgne hittet blandt veloplagte publikummer med den velkendte rockmusik.

Hørte du til dem, som stod foran spejlet eller i badeværelset dansede, sang, og spillede luftguitar til de Danske hit fra 80`erne og 90’erne er vi overbevist om at  Hvide Løgne –de største danske hits er sagen.

Kom til en fantastik aften med aalle de hits vi elsker, krydret med en af de bedste mainstream djs som var  fast inventar på dansetten i tivoli i 80erne.

Så bliver det ikke større !!!!