MARKEDSPLADSEN

Kom og oplev den gode stemning på Lynge Byfest og kræmmermarked sammen med hele familien. Der er rig mulighed for at gøre en god handel hos kræmmerne på markedspladsen og mad og drikkevarer kan købes i boderne og i Mormors café.

OVERSIGTSKORT

Lynge Byfest og kræmmermarked afholdes på arealet mellem Slangerupvej og Uggeløse Bygade.

PARKERING
Der er gratis parkering på byfestens parkeringsareal. Der er adgang til parkering fra Uggeløse Bygade. Af hensyn til områdets naboer og udrykningskøretøjer er det ikke tilladt at parkere på vejene omkring markedet.

MED BUS TIL LYNGE BYFEST OG KRÆMMERMARKED
Stoppested Lynge Stationsvej.
Buslinje 310R kører fra Farum og Frederikssund.
Bus 336 kører fra Allerød st.
Bus 338 kører fra Hillerød kun (man-fre).
Find stoppesteder og køreplan på www.rejseplanen.dk

UNDERHOLDNING FOR BØRN

Fredag kl. 16 åbner skandinavisk tivolipark.

Lørdag den. 26 august kan man opleve børnedyrskue kl. 10 og kl.10.30 synger Lynge skolekor. kl. 16:00 giver musikskolen koncert på scenen. Kom og mød FC Nordsjællands maskot Timba. Fra 12:00-14:00 er der ponyridning. Oplev hønse-banko kl. 12.30 og 13.30.

UNDERHOLDNING FOR VOKSNE

Fredag klokken 16 åbner byfesten, og så går det løs med musik, tivoli og gøgl. Kl. 19 spiller Back to back og efterfølgende giver John Mogensen Tribute den gas i festteltet kl. 21, mens publikum kan nyde aftensmaden fra byfestens madtelt og Mormors café.

Lørdag klokken 9 er der gratis morgenbord i madteltet og med underholdning af FDF Brass Band. Klokken 12 kan man traditionen tro nyde SuperBrugsens gratis silde- og pølsebord.

LØBETUR OG GOSPEL
Søndag klokken 9 er der igen gratis morgenbord i madteltet. Spar Nord Løbet sættes i gang kl. 10:30. Sidste programpunkt er klokken 16.30, hvor der bliver trukket lod i byfestens store lotteri, blandt andet om en kroweekend.

MAD OG DRIKKE

Der er muligt at købe mad og drikke fra madteltet og Mormors café.

BETALING
Det er muligt at betale med Dankort eller MobilePay på de flest stande, men vi kan anbefale at hæve penge inden ankomst.

GENEREL INFORMATION

BETALING
Det er muligt at betale med Dankort eller MobilePay på de flest stande, men vi kan anbefale at hæve penge inden ankomst.

ENTRÉ
Det er gratis adgang  til Lynge Byfest og Kræmmermarked.

HUNDE
Må medbringes, men føres i snor.

CAMPING OG TELT
Det er muligt at medbringe campingvogn eller telt. Det er dog vigtigt at booke det nødvendige antal stande. Hvis det viser sig, du har en større vogn eller telt, end der kan være på de bestilte moduler, forbeholder Lynge Byfest sig retten til at flytte dig til en alternativ placering.

STEMNINGSBILLEDER FRA LYNGE BYFEST 19`