VELKOMMEN TIL LYNGE BYFEST OG KRÆMMERMARKED

Book en stand på Lynge Byfest og kræmmermarked i pragtfulde omgivelser. Vi sørger for en masse glade besøgende og et festligt program fyldt med musik og underholdning til voksne og børn.

BOOK STADEPLADS

Du kan fra 6. april 2024 booke stadeplads til Lynge Byfest og Kræmmermarked

Ved spørgsmål omkring arrangementet send en mail til: info@lyngebyfest.dk

Bemærk venligst: Foreningen Lynge Byfest og Kræmmermarked placerer stadepladserne efter “først til mølle” princip. Det er altså derfor ikke muligt, selv at vælge placering, ved booking af stadeplads.

Book din stadeplads her!

VÆRD AT VIDE

Vi ønsker et godt kræmmermarked både for kræmmere og besøgende.
Derfor arbejder vi konstant for at sikre gode forhold for alle.

PRISER
Prisen er Kr. 470,00 for standardstande og Kr. 770,00 for ende/hjørnestande. Prisen er inkl. strøm.
Læs mere om stande her

STRØM
Strøm er med i prisen. Der må dog ikke benyttes el-ovn. Forlængerledning og stikdåse skal medbringes.

DER MÅ IKKE HANDLES MED
Tivolivarer, lykkeposer, fiskedam, kopivarer, is, slik, mad- og drikkevarer.

ANNONCERING AF LYNGE BYFEST OG KRÆMMERMARKED
Aviser, bannere, plakater og sociale medier.

OPSTILLING OG KLARGØRING AF STANDE
Opstilling og klargøring af stande kan ske fra torsdag morgen. Kontakt os, hvis du vil ankomme tidligere. Der vil være adgang til toilet/vand og strøm senest torsdag.

EL PÅ STANDE
Hvis du skal bruge EL, skal vi gøre opmærksom på, at du skal medbringe min. 25m eget tilslutningskabel til eltavle/strømtilslutning, samt evt. tilkoblinger og splitter. Kabel skal overholde DK/EU EL regler for tilslutning. Vi kan ikke garantere alle, at el tilslutning kan ske uden forlængerkabel på min. 25m.
Elforbrug på max 500W pr. stade er inkluderet i stadelejen. Yderligere installationer, samt forbrug, skal aftales med og afregnes direkte med elektrikervagten på pladsen. Det er ikke tilladt at benytte el-radiator eller lign.

NATTEVAGT
Lynge Byfest har privat vagtværn på pladsen om natten. Men stadeplads og værdier er på eget ansvar.

KØRSEL OG PARKERING PÅ MARKEDET
Varekørsel, ud- og nedpakning, hvor det er nødvendingt at køre eller flytte biler til salgsboderne, er IKKE tilladt mellem Kl. 16:00 og 19:00 fredag og kl. 10:00 og 19:00 lørdag og kl. 10:00 og 16:00 søndag. Uanset antal af kunder, eller andre udefra for Lynge Byfest uvedkommende hensyn. Medmindre der gives besked herom af myndighederne. Alle stadelejere og udstillere, kan parkere på dertil indrettet parkeringsplads etableret i forbindelse med markedet. Der må kun holde én bil eller andet køretøj på salgsbods areal, hvis det kan være på samme grund som salgsbod.

PARKERING
Der er gratis parkering på byfestens parkeringsareal. Der er adgang til parkering fra Uggeløse Bygade ud for nr. 64. Af hensyn til områdets naboer og udrykningskøretøjer er det ikke tilladt at parkere på vejene omkring markedet.

GRØN BYFEST OG KRÆMMERMARKED
Vi opfordrer kræmmere til at aflevere affald i de opstillede containere på pladsen. Der kan altid hentes affaldssække i informationen, i det omfang, der er brug for det.

BADEMULIGHED
Kræmmere vil have mulighed for at få et bad. Badet kan tages i Lyngehallen og det koster kr. 15,-. Adressen er: Idrætsvej 14, 3540 Lynge. Der er åbent kl. 08:30 – 10:00 lørdag og søndag.
SERVICETELEFON I DAGENE OP TIL KRÆMMERMAKEDET
Der kan ringes til Lynge Byfest stadepladskoordinator Esben Buchwald, i uge 34, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 16 – 19, på tlf.: 2063 0949.

STADEPLADS OVERSIGTSKORT

Lynge Byfest og kræmmermarked afholdes på arealet mellem Slangerupvej og Uggeløse Bygade.

PARKERING
Der er gratis parkering på byfestens parkeringsareal. Der er adgang til parkering fra Uggeløse Bygade. Af hensyn til områdets naboer og udrykningskøretøjer er det ikke tilladt at parkere på vejene omkring markedet.

MED BUS TIL LYNGE BYFEST OG KRÆMMERMARKED
Stoppested Lynge Stationsvej.
Buslinje 310R kører fra Farum og Frederikssund.
Bus 336 kører fra Allerød st.
Bus 338 kører fra Hillerød kun (man-fre).
Find stoppesteder og køreplan på www.rejseplanen.dk

HANDELSBETINGELSER BOOKING

VED BOOKING OG LEJE AF STAND
Kræmmere skal ved booking og leje af stadeplads opgive deres CVR nr, ifølge reglerne i Erhvervsstyrelsen. Når Lynge Byfest og Kræmmermarked har modtaget din betaling for stadeplads, er din stadeplads booket. Vi sender sender en bekræftelses-mail (tjek evt. din spamboks, hvis du ikke modtager noget fra os). Hvis du ikke modtager bekræftelse af booking, skal du skrive en mail til: info@lyngebyfest.dk. Husk at medbringe telt/pavillon hvis du vil have overdækning af din stade.

FACADEMETER PÅ MODULER/STANDE
Stande er: 21 m2 = b 3 x d 7 m. Prisen er Kr. 470,00 for standardstande og Kr. 770,00 for ende/hjørnestande. Prisen er inkl. strøm. Modulstørrelsernes m2 er faste. Det betyder at mål ikke må overskrides af telt eller andet. Er der brug for mere plads, må der bestilles ekstra tilstødende modul ved booking. Alternativt vil man, såfremt det er muligt, blive flyttet til en anden plads, hvis det viser sig man ikke kan være på det bestilte areal.

VEJLEDNING I OPSÆTNING AF TELT OG PAVILLON
Vi gør opmærksom på, at opsætning af telte og især billige pavilloner, skal sikres forsvarligt med barduner og kraftige pløkke (ikke de tynde runde). Da telt og pavillon ellers risikerer at blæse omkuld i kraftig blæst. Alle telte og pavilloner der er løse eller blæst omkuld, og der ikke er tilsyn med, vil blive fjernet af Lynge Byfest. Telt og andet udstyr der forvolder skade på andre telte og mennesker, er for teltejers/stadelejers egen regning og forsikring.

CAMPING OG TELT
Det er muligt at medbringe sin campingvogn eller telt. Det er dog vigtigt at booke modulstørrelsen efter det. Vi gør opmærksom på, at vis det viser sig, du har større vogn el. lign. når du ankommer i forhold de bestilte moduler, vil det betyde vi ikke kan anvise dig den plads du har reserveret. Vi bliver derfor nødsaget til at flytte dig til en anden ledig plads, hvis det er muligt. Vi kan ikke flytte andre lejere, der overholder de angivende retningslinjer på målene, på det lejede areal fra deres plads, grundet dette.

HANDELSBETINGELSER FOR FØDEVARER

REGLER FOR SALG I BODERNE
Der må ikke sælges madvarer og drikkevarer, uden særskilt skriftlig tilladelse fra Byfestudvalget, eller efter aftale. Madvarer indbefatter bl.a. brændte mandler, brød, burgere, kebab, is, pizza, pommes frites, popcorn, pølser, smørrebrød, vafler, slikvarer så som flødeboller, slikæbler, candyfloss, store slikkepinde og sutter, frugt med chokolade overtræk.

BEMÆRK!
Alle fødevarekræmmere skal inden booking henvende sig til Lynge Byfest, da vi ikke i vores bookingsystem har implementeret automatisk booking af denne type stand, netop begrundet i type af salg af varer i boden.

Derfor bliver disse stande udlejet manuelt, hvis der er basis for det, og efter aftale med Lynge Byfest. Betaling sker ved giro eller bankoverførsel senest 3 dage efter aftale om booking/leje, eller førstkommende bankdag.